Oglaševalec

Digitalna oglaševalska agencija Smart AD

Na slovenskem trgu smo prisotni od leta 2009, naša ekipa pa se lahko pohvali z več kot sedemletnimi izkušnjami v online oglaševanju.

Z našimi založniki gradimo pravilen odnos sodelovanja, saj na podlagi tega zagotavljamo kvaliteten promet na aplikaciji ali mobilni strani. Vključenost v razvoj projektov nam omogoča, da v sodelovanju z oglaševalsko agencijo založnikom prisluhnemo in svetujemo pri gradnji aplikacije.

Online oglaševanje danes strmi k čim večji konverziji in prepoznavi blagovne znamke, zato oglaševalcem svetujemo in pomagamo pri izgradnji oglaševalske kampanje. Z našo tehnologijo in storitvami omogočamo močan diferenciator v oglaševalskem svetu.

Lokalno in globalno oglaševanje

Slovenskim oglaševalcem nudimo oglaševanje tako na slovenskem kot tudi na trgu Europske Unije. Sodelujemo skupaj z večimi globalnimi mrežami, zaradi česar lahko oglaševalcem zagotavljamo specifične trge ter posledično tudi specifične uporabnike.

Prava mreža in kvalitetna izbira oglasov

Naša mreža je sestavljena iz kvalitetnih mobilnih spletnih strani in mobilnih aplikaciji. Z oglaševajem v naši mreži je vaša blagovna znamka varna ter vam zagotavlja kvaliteten promet. Razumevanje vaših želj po preglednosti in kontekstualni zanesljivosti je za nas na prvem mestu.