Založnik

1. Pregled sodelovanja

Zakaj Smart AD

V sodelovanju z nami in našo mobilno platformo želimo našim založnikom omogočiti čim boljšo monetizacijo inventorija na mobilni aplikaciji ali mobilni strani. Na podlagi tega smo v sodelovanju z večimi globalnimi in lokalnimi mrežami razvili sistem, s katerim lahko založniku dvignemo monetizacijo tudi za več 100 odstotkov.

Več zaslužka – Izberite si svojo ceno

Omogočamo vam direkten dostop do več kot 25 različnih globalnih in lokalnih mrež in to samo z enim SDK-jem v vaši aplikaciji.

Z našo tehnologijo si lahko izberete lastno ceno. Če želite, da se vaš oglasni prostor prodaja po vaši ceni in ne po 0,01 CPC, smo za vas pripravili orodje, s katerim si lahko izbirate interval vaše cene. S tem pristopom boste vedno v mreži, ki vam bo zagotavljala to ceno, vaš prostor pa bo efektivno zakupljen in porabljen.

Slovensko podjetje

Smo stoodstotno slovensko podjetje, ki slovenskim razvijalcem omogoča enostavno poslovanje na slovenskem trgu. Prav tako želimo z lokalnimi in tujimi mrežami zagotoviti stoodstotno monetizacijo aplikacij in mobilnih spletnih strani.

Transparentost

Z našo tehnologijo, ki vsebuje medmrežje večih lokalnih in globalnih mrež, napolnimo vaš neprodani oglasni prostor oziroma vaš inventorij. Z našo pomočjo je vaša aplikacijo povezana z več mrežami, s katerimi vedno polnimo vaš oglasni prostor in s tem zagotovimo odlično monetizacijo vaše aplikacije ali mobilne spletne strani.

Redna plačila

Ker se zavedamo trenutne situacije neplačnikov na slovenskem trgu, se v našem podjetju še toliko bolj držimo rednih plačil založnikom, saj s tem omogočamo sodelovanje na dolgi rok.

2. Formati oglasov – Smart AD

Mobile Display oglasi – Oglasne pasice

Naši mobilni oglasi so v zakonodaji z MMA standardi in so za primer pametnih telefonov najpogosteje v velikosti 320×50 pix ali 300×50 pix ter na tablicah 728×90 pix. Naši oglasi so tudi MRAID kompatibilni, kar pomeni možno uporabo Rich Media oglaševanja, ki ima najpogosteje večji CTR.

Oglasi: V datoteki sem pripel tudi MMA PDF v katerem lahko vidiš vse velikosti
Iz leve proti desni:

120×20 MMA Banner
168×28 MMA Banner
216×36 MMA Banner

Druga vrstica iz leve proti desni:

300×50 MMA Banner
320×50 iPhone Banner

Tretja vrstica:
728×90 iPAD Banner

“Izriše se velikosti oglasov in znotraj oglasov poda SMart AD logo”

3. Pogosta vprašanja – F.A.Q.

Kaj moram storiti za začetek sodelovanja?

Postopek sodelovanja je zelo enostaven. Sporočite nam vašo željo po sodelovanju ter nam posredujte osnovne podatke in povezavo do vaše aplikacije ali mobilne strani. Postopek je podrobnejše razložen v navodilih za integracijo. Takoj ko preverimo, ali aplikacija oziroma mobilna stran ustreza pogojem sodelovanje, vam pošljemo obvestilo z vsemi potrebnimi navodili in kodami za integracijo.

Pregled aplikacije ponavadi traja 24 ur po prejemu vseh potrebnih informacij.

 

Kako prejmem plačilo?

Plačilo prejmete preko bančnega nakazila ali pa PayPal računa. Transakcija je odvisna od tega, ali gre za pravno ali fizično osebo. Rok plačila je 60 dni ob koncu meseca, kar pomeni, da boste vaše plačilo za mesec marec prejeli konec maja.

Kakšen je minimalni znesek, da prejmem plačilo?

Transakcija iz našega podjetja na vaš račun je možna ob minimalnem znesku $50,00. V primeru, da predpisane kvote ne dosežete, se znesek enostavno prestavi na naslednji mesec.

Dodatna vprašanja?

Za vsa dodatna vprašanja nam prosim pišite na: podpora@smart-ad.si

4. Integracija – Navodila

Hvala za vaše zaupanje v našo tehnologijo in podjetje. Za začetek uspešnega sodelovanja vas prosimo, da nam vašo željo o integraciji sporočite na: podpora@smart-ad.si

Da bomo vašo mobilno aplikacijo ali mobilno stran kar najlažje preverili vas prosimo tudi, da nam posredujete naslednje podatke:

1. Vaš Ime in Priimek:
2. Vaš elektronski naslov:
3. Telefon:
4. Ime podjetja:
5. Povezava do vaše aplikacije ali mobilne strani: