Pregled sodelovanja

Digitalna oglaševalska agencija Smart AD

Podjetje Smart AD d.o.o. je prisotno na slovenskem trgu od leta 2009, ekipa podjetja pa ima že več kot 7 letne izkušnje v online oglaševanju.

Z založniki gradimo dober odnos sodelovanja, saj na podlagi tega zagotovimo kvaliteten promet na aplikacijo ali mobilno stran. Prav tako poznamo razvoj projektov, tako da založnikom prisluhnemo in tudi svetujemo pri gradnji aplikacije in v sodelovanju z oglaševalsko agencijo.

Online oglaševanje danes strmi k čim večji konverziji in prepoznavi blagovne znamke, zato oglaševalcem znamo svetovati in tudi pomagati pri izgradnji oglaševalske kampanje. Prav tako pa z našo tehnologiji in storitvijo omogočamo močan diferenciator v oglaševalskem svetu.

Oglaševanje tako lokalno kot tudi globalno

Slovenskim oglaševalcem nudimo oglaševanje tako na slovenskem trgu kot tudi na trgu Europske Unije. Skupaj sodelujemo z večimi globalnimi mrežami, tako da lahko oglaševalcem zagotovimo specifične trge ter posledično tudi specifične uporabnike oziroma potencilne kupce.

Prava mreža in kvalitetna izbira oglasov

Naša mreža je sestavljena iz kvalitetnih mobilnih spletnih strani in mobilnih aplikaciji. Z oglaševajem v naši mreži je vaša blagovna znamka varna ter vam zagotavlja kvaliteten promet. Razumevanje vaših želj po preglednosti in kontekstualni zanesljivosti je za nas na prvem mestu.