Založnik

Pregled sodelovanja

Zakaj Smart AD

V sodelovanju z nami in našo mobilno platformo vam želimo omogočiti čim boljšo monetizacijo inventorija na vaši mobilni aplikaciji ali mobilni strani. Na podlagi tega smo v sodelovanju z večimi globalnimi in lokalnimi mrežami razvili sistem, s katerim vam lahko kvalitetno monetiziramo vaš inventorij.

Več zaslužka – Izberite si svojo ceno

Omogočamo vam direkten dostop do več različnih globalnih in lokalnih mrež in to samo z enim SDK-jem v vaši aplikaciji.

Z našo tehnologijo si lahko izberete lastno ceno. Če želite, da se vaš oglasni prostor prodaja po vaši ceni in ne po 0,01 CPC, smo za vas pripravili orodje, s katerim si lahko izbirate interval vaše cene. S tem pristopom boste vedno v mreži, ki vam bo zagotavljala to ceno, vaš prostor pa bo efektivno zakupljen in porabljen.

Slovensko podjetje

Smo stoodstotno slovensko podjetje, ki slovenskim razvijalcem omogoča enostavno poslovanje na slovenskem trgu. Prav tako želimo z lokalnimi in tujimi mrežami zagotoviti stoodstotno monetizacijo aplikacij in mobilnih spletnih strani.

Transparentost

Z našo tehnologijo, ki vsebuje medmrežje večih lokalnih in globalnih mrež, napolnimo vaš neprodani oglasni prostor oziroma vaš inventorij. Z našo pomočjo je vaša aplikacijo povezana z več mrežami, s katerimi vedno polnimo vaš oglasni prostor in s tem zagotovimo odlično monetizacijo vaše aplikacije ali mobilne spletne strani.